Co do noclegów to organizatorzy zapowiedzieli pomoc w załatwianiu noclegu w cenie studenckiej.
No widzisz Słowiku, nie widzieliśmy się strasznie dawno, to może się w Poznaniu zobaczymy ;) Rozumiem że mimo dotychczasowych osiągnięć na razie nie zamierzacie odpuścić konkursów i dać czegoś wygrać amatorom ;)
"Windjammer czyli 'pogromca wiatrów' - to nazwa jaką zwykło się na przełomie XIX i XX wieku określać ostatnie wielkie żaglowce - wielkie transoceaniczne statki towarowe o napędzie żaglowym."
No widzisz Słowiku, nie widzieliśmy się strasznie dawno, to może się w Poznaniu zobaczymy ;) Rozumiem że mimo dotychczasowych osiągnięć na razie nie zamierzacie odpuścić konkursów i dać czegoś wygrać amatorom ;)
Odpuszczaliśmy, odpuszczaliśmy - w tym roku poza Shanties to nasz drugi konkurs na którym będziemy (może się okazać również, że trzeci ale cichosza)
Poza tym my nadal jesteśmy amatorami na naszej scenie muzycznej więc chyba idziemy web-w-web :)
No i co najważniejsze - pofestiwalowe imprezy integracyjno-naukowe niosą ze sobą magiczny klimat.
"Windjammer czyli 'pogromca wiatrów' - to nazwa jaką zwykło się na przełomie XIX i XX wieku określać ostatnie wielkie żaglowce - wielkie transoceaniczne statki towarowe o napędzie żaglowym."
Makenzen Szantymaniak hiperaktywny Joanna von Mackensen ;)
Pomogła: 198 razy Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-27, 15:11
Uwaga, uwaga!
Ponieważ nieco mi się pokomplikowały plany szantaclausowe, jestem zmuszona skrócić mój pobyt w Poznaniu do jednego dnia, tj. soboty. Planuję pojechać na konkurs i wrócić zaraz po koncercie głównym (czyli nie zostając w tawernie festiwalowej).
Planujemy pojechać samochodem z Wiedźmą, ale przydałyby się nam jeszcze ze 2 osoby, żebyśmy się nie zrujnowały finansowo. Czy z szanownych szantymaniaków warszawskich (lub przebywających akuratnie w stolicy) ktoś by się pisał? Może Konda?
Może się okazać, że jednak nie znajdzie się nikt chętny, toteż na taką ewentualność mam pytanie: czy ktoś z jadących na konkurs i dysponujących miejscem w samochodzie byłby skłonny dokooptować jeszcze 2 osoby (mnie i Wiedźmę) i zostać na koncert główny? Dodam jeszcze, że obie z Wiedźmą mamy prawo jazdy, więc możemy służyć za zmienników
Proszę o info w tym wątku.
_________________ W Polsce nawet kryzys się nie udaje... Komitet Obrony Marka Majewskiego Ręce precz od precza :)
_________________ "[...]nie wychowała mnie Neostrada, tylko między innymi: trzepakowe wygibasy, kapsle z flagami i marzenia o wypełnionym albumie Kuku Ruku" /Żaq/
_________________ "[...]nie wychowała mnie Neostrada, tylko między innymi: trzepakowe wygibasy, kapsle z flagami i marzenia o wypełnionym albumie Kuku Ruku" /Żaq/
Wiedzma Szantymaniak bardzo aktywny Anna vel Laurka
Pomogła: 9 razy Skąd: Wawa/Kraków
Wysłany: 2009-12-01, 16:28
wronek napisał/a:
Wiedzma napisał/a:
Da się zrobić.
A za nas? A za nas?
Trzymać za was kciuki czy was za kciuki?
Generalnie to będę trzymać wszystko za wszystkich tudzież wszystkich za... kciuki.
Makęzia zaplanowała mi pobudkę o jakiejś barbarzyńskiej godzinie oznajmiając, że nie możemy przegapić ani nutki...
Ktoś zna w/w Anię Nutkę?
_________________ W XVIII wieku ostatecznie zakazano palenia czarownic na stosie. Od tej chwili są już całkiem bezkarne.
Zjawisko paranormalne.
Katafalk nie grunia.
Makenzen Szantymaniak hiperaktywny Joanna von Mackensen ;)
Pomogła: 198 razy Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-12-01, 16:45
Wiedźmo, a cóż to jest dla żeglarza pobudka o 5.00? Ja na morzu wstawałam czasami nawet o 3.30
Ja też będę trzymać kciuki za wszystkich, ale te od nóg zacisnę dodatkowo za Velbot.
Szkoda, że nie będzie Rafała Gołąbowskiego...
_________________ W Polsce nawet kryzys się nie udaje... Komitet Obrony Marka Majewskiego Ręce precz od precza :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum